Olen Sandra Varelius, 20-vuotias Kirkkonummelta kotoisin. Nuori täynnä intoa ja luovuutta. Valokuvaus on tapani ilmaista itseäni ja on aina suuri kunnia jos pääsen juuri sinun valokuvaajaksi! <3
Aloitin valokuvauksen vuonna 2017 harrastusmielessä, pidin jo pitkään ennen sitä kuvien ottamisesta vain puhelimella jonka takia aloin tutustumaan järjestelmäkameran toimintaan. Mallina toimi koirani Max joka edelleen saa usein komeilla kameran edessä. Vuosien aikana olen päässyt kuvaamaan lukuisia eläimiä, ihmisiä, perheitä, autoja & juhlia. 
Olen opetellut suuren osan kokeilemalla itse, verkosta ja opetusvideoista. Haluan kiittää suuresti myös kaikkia ystäviä jotka ovat auttaneet.
Kuusi vuotta sitten en osannut edes ajatella nykyhetkeä, silloin kamppailin aiheilla, "millä alalla haluan työskennellä", "mitä haluan opiskella", "mikä minusta tulee isona"...
Kaksi vuotta sitten aloin vain haaveilla ajatuksesta keskittyä valokuvaukseen ja luovaan alaan. Ennen sitä olen päässyt kokeilemaan eri aloja opiskelun ja työn merkeissä, on ollut mukavia ja opettavia kokemuksia mutta oikeastaan mikään ei ole tuntunut aivan siltä omalta kutsumuksesta.
Vuoden 2023 jatkoin vielä kaupanalalla asiakaspalvelijana, jonka ohella aloin kunnolla suunnitella. Marraskuussa lopetin työsuhteeni siellä ja joulukuussa olin virallisesti yrittäjä. 
Yritykseni tarina on vasta alkuvaiheessa mutta näin tähän pisteeseen on päästy.
Tavoitteena on kehittyä ja saada kokemuksia ja muistoja sekä valokuvaamisesta mutta kaikesta muustakin, yrittäjyydestä, asiakkaista, verkostosta ja lista voisi jatkua loputtomiin! Mutta yksi tavoite mikä minulla on selvä että haluan alkuvaiheessa mahdollisimman laajasti suorittaa eri aiheisia kuvauksia - niin tuttuja kuin uusiakin mutta unelma olisi päästä kohti häävalokuvaajan uraa!
Minusta
Aina yhtä haastavaa kun pitää kertoa itsestään, mutta yritetään. 
Aloitetaan tärkeimmällä eli olen kahden koiran onnellinen omistaja, kultainennoutaja Max täyttää 7 vuotta ja cockerspanieli Bella on puolivuotias. 
Pyrin olemaan luonteeltani positiivinen ja järjestelmällinen, pidän suunnittelemisesta mutta on myös hauskaa astua mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä extempore asioita. Oon opetellut itseni kokeilemaan uusia asioita, vaikka usein jännittää alussa niin yleensä kaikki menee ihan hyvin silti.
Vaikka pidän kovasti siitä että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin niin olen ehkä hieman varovainen ja hiljainen alussa, mutta kun on tutustuttu paremmin niin en välttämättä osaa pysyä hiljaa enää. Mä välitän paljon muiden mielipiteistä ja ajatuksista.
Valokuvauksen lisäksi pidän retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta, ruuanlaitosta, autoista, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta. Vapaa-ajallani nautin siitä että on tekemistä, oli se sitten virkkaaminen, huonekalujen kunnostaminen, autolla ajelu tai pelkkä musiikin kuuntelu.
Yleinen lempi tyylini on vintage jossa on hieman modernista touchia.

You may also like

Back to Top