Kuvauksesta saatte kauniiden kuvien ja muistojen lisäksi ihanaa tekemistä!
Kuvaukset suoritetaan pääsääntöisesti eri miljöössä, mahdollisuus on myös julkisissa sisätiloissa tai vuokratiloissa pitää kuvaus. Omaa studiotilaa ei valitettavasti vielä ole käytössä mutta kuvausvalot löytyvät mikäli toivotte sisäkuvausta. Esimerkiksi newborn- ja vastaavat kuvaukset voidaan pitää teidän omassa kodissa.
Yksittäisten kuvausten lisäksi olen myös avoin yhteistyöhön, jatkuviin kuvauksiin tai suurempien projektien toteuttamiseen.
Kuvauksia teen koko Suomessa ja tarpeen mukaan ulkomaillakin, Uudenmaan alueella kuvaan ilman erillistä kilometri-/matkakorvausta ja muualla lisäkulut ovat sovittavissa. 
Kuvauksien hintoihin sisältyy kuvauksen suunnittelu etukäteen (etänä mutta halutessaan voidaan tavata ennen kuvausta, suurempiin projekteihin ja esimerkiksi juhlia varten toivon tapaamista että voidaan paremmin suunnitella ja tutustua). Itse kuvausaika, matkakulut Uusimaa alueella, koevedosgalleria josta saatte valita kuvanne, kuvien huolellinen käsittely ja lähettäminen digitaalisena kahdessa eri koossa, (print & web).
Kuvauksista on joko etukäteen sovittu kuvien kappalemäärät tai se että saatte suuremman albumin eli kaikki onnistuneet kuvat. Nämä sisältyvät myös kuvauksen hintaan. Lisäkuvia on ostettavissa kuvauksen jälkeen mikäli haluatte.
Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

Minulta löytyy valmiiksi hinnoiteltuja kuvauksia ja kuvauspaketteja mutta pääsääntöisesti ne ovat vain esimerkkejä, joten kuvauksia voidaan muunnella juuri teille sopiviksi! 
Varsinkin suurempien kuvauksien maksut on mahdollista jakaa osiin ilman korkoa, mikäli on tarve jakaa maksua niin kerrohan mahdollisimman aikaisin tästä.
Olen myös avoin kokeilemaan uusia asioita joten vaikka ei sopivan aiheista kuvausta löytynyt niin älä silti epäröi ottamasta yhteyttä! <3
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Milloin saan kuvat käyttööni?
Kuvien lähetysaika on noin 3 vuorokautta - 3 viikkoa, lähetysaika riippuu millainen jono kuvien kanssa on on ja millaisesta kuvauksesta on kyse. Keskimäärin lähetysaika on noin viikko, mutta ilmoita jos kuvilla on kiire. Lähetän mahdollisimman pian kuvauksen jälkeen teille koevedosgallerian jolloin saatte mahdollisuuden valita kuvanne jonka jälkeen suoritan huolellisen jälkikäsittelyn valitsemanne kuviin.

Miten maksan kuvauksen?
Kuvaukset voidaan maksaa vasta silloin kun saatte koevedosgallerian, jolloin teillä on mahdollisuus ostaa vielä lisäkuvia. Kuvien maksu tulee olla suoritettuna ennen kun saatte lopulliset kuvat käyttöönne (pl. lasku). Maksutapana käy tilisiirto, mobilepay, lasku ja käteinen. Kuitin saatte sähköisesti.

En ole ennen ollut kuvattavana / jännitys kameran edessä
Se on aivan normaalia! Tietenkin jokaisessa kuvauksessa otetaan se aika mitä tarvitaan ja edetään juuri teidän tahtiinne. Autan mielelläni parhaani mukaan pääsemään kamerajännityksestä ja voidaan suorittaa kuvaus luonnollisesti ettei teidän tarvitsisi edes ajatella että olette kuvattavana! Voidaan ottaa kuvaukseen vaikka musiikkia soimaan tai keksiä muuta teille mieluisaa tekemistä. 
Sama pätee myös jos on esimerkiksi lapsi tai lemmikki joka jännittää kuvausta tai uusia ihmisiä. Tutustun mielelläni rauhassa teihin että tehdään kuvauksesta kaikille mieluisa ja stressitön kokemus. <3

Mitä jos minulle tulee este päästä kuvaukseen?
Ymmärrän täysin sen että elämässä tapahtuu asioita ilmoittamatta, jonka takia kuvauksen siirtäminen sen syystä ei ole ongelma. Otathan yhteyttä minuun heti kun tiedät ettet pääse sovittuun aikaan ja voidaan miettiä uutta päivää. 

Mitä tarvitsee tietää ennen kuvausta?
Jokainen kuvaukseen tuleva saa minulta yleisiä vinkkejä ja tietoja koskien kuvausta, mikäli jää jotain ajatuksia ja kysymyksiä pyörimään silti niin autan mielelläni! Oli se sitten kyse vaatekriisistä tai mistä tahansa niin laita vaan viestiä tai soita ja autan parhaani mukaan. :)

Haluaisin kuvauksessa ottaa myös toisenlaisia kuvia samalla, onnistuuko se?
Tottakai! Voidaan aina yhdistää kuvauksia tai yhden kuvauksen aikana ottaa muitakin kuvia. Kuvauksesta riippuen hinta voi olla joko sama - jolloin sovittu kuvamäärä pysyy samana ja löytyy molemmista aiheista kuvia tai sitten voitte ostaa ne muut kuvat lisäkuvina jolloin teille ei kerry lisäkuluja itse kuvauksesta, vaan maksatte pelkistä kuvista lisää. Mahdollisuutena on myös että suunnitellaan kokonaan yhdistetty kuvaus ja teen teille tarjouksen niistä yhdessä.
Mikäli kaipaat muitakin kuvia niin mainitse asiasta mielellään jo varaus- ja suunnitteluvaiheessa varsinkin jos ne toiset kuvat vaativat joitain erityisiä järjestelyitä että voin varautua. Mutta mikäli keksit idean kesken kuvauksen mainitse siitä vain niin testaillaan sitä!
Esimerkkinä jos tulette lapsikuvaukseen niin samalla voidaan ottaa vaikka koko perheestä kuvia, tai jos tilaatte yrityksellenne tuotekuvia niin voidaan myös ottaa tila- tai henkilöstökuvia saman kuvauksen aikana.
Back to Top